Velkomstside / Om

Om

Træklatreskolen er en virksomhed der ønsker at sikre gode oplevelser og aktiv læring gennem kvalificeret undervisning og vejledning.
At vi arbejder med udeliv skyldes den overbevisning at der især i dette "rum" fremstår mange gode aspekter i oplevelsen, som kan bruges till udvikling og reflektion hos den enkelte.

Koncept
Træklatreskolen tilbyder undervisning og oplevelser i træklatring. Vi har altid den gode friluftsoplevelse, som målet for vores arrangementer.
Træklatreskolen tilbyder træklatring hele året rundt, med aktiviteter tilpasset årstiden.
Udover undervisning og oplevelser sælger Træklatreskolen kvalitetsudstyr til friluftslivet. Træklatreskolen afprøver selv eget udstyr, og kan derfor give kvalificeret råd og vejledning, når der skal vælges udstyr til et aktivt friluftsliv. 

Målgruppe
Undervisning henvender sig til private, institutioner/skoler og kommuner.
"Oplevelser i træklatring" henvender sig til grupper der ønsker at prøve udfordringer i trækronerne.

Sikkerheden
Der er stor fokus på sikkerheden, når der udføres undervisning og oplevelser med Træklatreskolen. Der arbejdes ud fra faste principper omkring sikkerheden, og det vil derfor altid være et element ved ethvert arrangement.
Træklatreskolen har tegnet en erhvervsforsikring, som dækker deltagerne, når der gennemføres undervisning med Træklatreskolen.
Forbehold: Træklatreskolen forbeholder sig retten til at afvise deltagere, der er under indflydelse af alkohol.

Deltagerbetaling
Når undervisningsforløb bookes indbetales regningens fulde beløb, og endelig bekræftelse fremsendes.

Aflysning
Træklatreskolen forbeholder sig retten til at aflyse et undervisningsforløb med kort varsel, hvis det vurderes at et evt. dette ikke kan gennemføres tilfredsstillende med henblik på sikkerheden og vejret.
Vejrudsigten kan ses på www.dmi.dk , under lokaludsigter
Indbetalte penge refunderes ved aflysning fra Træklatreskolens side. Aflysning fra deltagerne senere end 14 hverdage før arrangementet medfører ingen tilbagebetaling. Før denne frist tilbagebetales indbetalt beløb fratrukket reservationsgebyr pålydende 20%.
 


Træklatreskolen
Herkules alle 30
2770 Kastrup
info@traeklatreskolen.dk
CVR: 25579321